Pyssel till Halloween

16 september, 2023 | Halloween, Halloween, Våra pysselpaket

Pyssla pumpor, spindlar och fladdermöss till Halloween.

Pyssel till Halloween är ju nästan ett måste. Om inte annat ett kul avbrott i höstmörkret. Förutom de vanligaste Halloweenfigurerna som pumpor, spindlar och fladdermöss finns det lite andra saker man kan göra. I alla fal av materialet i vår pysselbox med Halloweentema.

halloweenpyssel, pumpor av dekorgummi

Kusliga pumpor
Att göra pumpor av olika material är ett väldigt vanligt pyssel till Halloween. Pumporna på bilden är av dekorgummi – med och utan glitter på.

spindlar av dekorgummi, pyssel till Halloween

Otäcka spindlar 
Spindlar är ju också en klassiker på Halloween. Dessa är av dekorgummi med dekorationer av samma material men med glitter på.

pyssla fladdermöss till Halloween

Flygande fladdermöss
De här fladdermössen är klippta ur dekorgummi med glitter på. De oranga huvudena är små pomponer.

Pyssel till Halloween

Som vi nämnt ovan är ju pumpor, fladdermöss och spindlar några av de vanligaste Halloweenfigurerna. Här nedan finner du ett par exempel på några andra skrämmande figurer du kan göra.

ögon av frigolit och foam clay

Stirrande ögon med ben
En rund frigolitform klädd med Foam Clay utgör själva globen. I en cirkel av Foam Clay har vi satt fast ett öga. Benen är av vågiga piprensare som är instuckna i frigolitformen.

pyssel till halloween, pyssla insekter av dekorgummi

Läskiga flygande insekter
De här insekterna med vingar är också klippt ur dekorgummi. Ben och tentakler är av vågiga piprensare och ögonen är självhäftande och finns i olika färger.

Ditt Halloweenpynt kan du hänga upp i snören, göra girlanger av eller lägga på matbordet som dekoration.

Behöver du kanske något mer till Halloween? Eller några andra hobby artiklar? Då kan du kikan in i vår webbshop som är fylld med över 6000 olika hobbyartiklar!

Roligt pyssel till Halloween

Av hobbymaterialet i vår pysselbox kan man göra alla figurer som är på bilderna och flera därtill. Det här är verkligen en rolig och kreativ pysselbox för barn! Ett välfyllt paket där det bara är att börja pyssla när det kommer hem i brevlådan!

Är du inte redan medlem i Club Creo kan du läs mer om vår pysselbox med Halloweentema här. Notera att erbjudande är tidsbegränsat så passa på och beställ redan i dag.

Några av våra roliga pysselboxar

Sveriges bästa barnbox

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!