Krabbor, maneter och fiskar av frigolit. Kreativt och roligt pyssel för barn!

7 januari, 2019 | Figurer i frigolit, Måla och rita, Våra pysselpaket

Glitter och glamour från havets djup

Vårt temapaket ”Fiskar i frigolit” innehåller roligt pyssel som du kan skapa många fantasifulla och färgglada figurer från havets djup. Förutom fiskar kan du göra roliga krabbor, maneter eller bläckfiskar. Ark av kraftigt folie blir till fina blänkande fenor och tyll blir till vackra slöjor. Sedan kan du pynta dem med glitter och paljetter i massor av olika färger.

Kalle krabba
Måla kroppen, låt färgen torka innan du fortsätter. Tips! Sätt pinnen i ett glas under tiden. Klipp ut ben, klor och ögon av folie och stick in i kroppen. Gör en slinga med lim på kroppen och strö på glitter. Lägg ett papper under för att samla upp det glitter som hamnar utanför. Limma fast paljetterna och låt torka.

Näpna Nelli
Måla kroppen, låt färgen torka innan du fortsätter.  Gör en slinga med lim på kroppen och strö på glitter och låt torka. Klipp under tiden ut fenor och mun. Gör små jack i kroppen och stick in dem i kroppen. Klipp smala remsor av tyll och stick ner i samma hål som ryggfenan.

Fartfyllda Fanny
Måla kroppen och strö på glitter medan färgen är våt. Under tiden färgen torkar klipper du ut fenor och mun. Stick in den i kroppen. Dekorera kropp och fenor med paljetter. Dutta på lite lim på fenorna och strö på glitter.

Flärdfulla Frida
Måla kroppen och låt färgen torka. Klipp ut fenor och stick in den i kroppen. Klipp långa remsor av tyllen till slöjor och stick in dem i samma hål som fenorna. Limma fast paljettband och paljetter.

Musse manet
Måla kroppen och låt färgen torka. Överst på kroppen kan du göra ett roligt mönster med limmet och strö glitter på, låt torka. Klippt till långa smala bitar av folie och tyll och stick in i kroppen. Limma fast paljettband och paljetter.

Roligt pyssel med Club Creo!
Det här pysslet är bara ett av alla roliga paketinnehåll som ingår när man är medlem i Club Creo.
Är du inte medlem ännu? Prova gärna vårt populära välkomstpaket med kreativt pyssel för barn i alla åldrar – bara 59 kr!

Några av våra roliga pysselboxar

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!