Roligt pyssel för barn – direkt hem i brevlådan!

16 april, 2018 | Lera, gips och frigolit, Skapa figurer av lera, Våra pysselpaket

Tycker du det är svårt att hitta på kreativt pyssel till ditt barn?

I så fall tycker vi att du skall prova vår pysselklubb. Då får du roligt, varierande och kreativt pyssel till ditt barn, smidigt och enkelt direkt hem i brevlådan. Du binder dig inte för något så varför inte testa redan idag?

Paketet på bilden är vårt jättepopulära startpaket som bara kostar bara 59 kr! Det innehåller i huvudsak en lera som heter Silk Clay och som är väldigt rolig och lätt att arbeta med. Förutom Silk Clay i olika färger, innehåller paketet även en mängd annat kul material som man kan använda tillsammans med leran.

 

Våra pysselpaket passa alla åldrar!

Innehållet passar barn i alla åldrar och vi kan lova dig att det blir en succé! Vi har anpassat materialet så att man kan pyssla i olika svårighetsgrad. Fixa lite fika, lägg undan alla mobiler, stäng av tv och datorer och pyssla tillsammans.

Här i bloggen under hittar du flera exempel på vad man kan göra av materialet från vårt välkomstpaket. Men roligast är ju naturligtvis om man skapar helt efter egen fantasi. smile

Prova för bara 59 kr!

Förutom att det är kul att pyssla stimulerar det även ditt barns kreativitet. Prova vår välkomstpaket, som innehåller jätteroligt pysselmaterial och passar barn i alla åldrar. Det kostar bara 59 kr! Priset är lågt för att du skall få prova och se vad du själv tycker.

Några av våra roliga pysselboxar

Sveriges bästa barnbox

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!