Pokemonfigurer
Pokemonfigurer

Leuk en creatief knutselen voor kinderen – van alle leeftijden!

Probeer ons welkomstpakket voor slechts 6,90€!

Startpaketet
Pokemonfigurer
Pokemonfigurer

Leuk en creatief knutselen voor kinderen – van alle leeftijden!

Probeer ons welkomstpakket voor slechts 6,90€!

Even weg van smartphone, tablet en televisie en maak plaats voor leuk en creatief knutselen.

Club Creo is een knutselclub die zich richt op kinderen van alle leeftijden die van knutselen houden. Met Club Creo beschik je over leuk, creatief en inspirerend hobbymateriaal dat eenvoudig en praktisch thuis naar je kind wordt gestuurd, omstreeks het midden van elke maand. Elk pakket heeft een variërende inhoud, telkens met verschillende thema’s.

Dit vind je allemaal in je welkomstpakket!
En het wordt nog thuisbezorgd ook!

 • 6 bakjes zachte zelfhardende klei in verschillende kleuren
 • Verschillende vormen van piepschuim om de klei mee te bekleden
 • Pompons in verschillende kleuren
 • Zelfklevende vormen van mosrubber, in verschillende vormen, bedekt met glitter
 • Pijpenragers in verschillende kleuren
 • Zelfklevende rologen
 • Leuke grote plastic ogen
 • Magneten
 • Stap-voor-stap beschrijving

Tips en ideeën in onze blog!

Enkele voorbeelden van komende knutselpakketten

Een dromenvanger knutselen van strijkkralen

Vrolijke kleurenfiguren maken met garen

Mooie vissen maken van piepschuim

Zo werkt Club Creo

1

IN ALLE RUST UITPROBEREN
Voor slechts €6,90 (incl. porto) kun je ons Welkomstpakket proberen met leuk creatief knutselmateriaal voor je kind. Daarna ontvang je eens per maand een nieuw knutselpakket voor slechts €15,90 (+ verzendkosten van €2,90). Je ontvangt de pakketten rechtstreeks thuis in de brievenbus!

2

CREATIEF EN VEELZIJDIG
Elk maandpakket is goed doordacht met verschillende thema’s zodat je kind op verschillende manieren kan knutselen. Elk pakket bevat een beschrijving met informatie over hoe het materiaal te gebruiken en op onze blog kun je nog meer tips terugvinden.

3

GEEN OPZEGTERMIJN
Er is geen opzegtermijn en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Je kunt ook een maandpakket overslaan als je dat wilt. Op Mijn Pagina’s kun je elke maand de inhoud van het volgende pakket bekijken.

Bestel het welkomstpakket van Club Creo

 • Wanneer je ons leuke welkomstpakket bestelt voor slechts €6,90 (incl. porto), word je voor onbepaalde tijd abonnee bij Club Creo. Je ontvangt het welkomstpakket binnen 1-2 weken na bestelling.
 • Na je welkomstpakket krijg je eens per maand, rond de 20ste – 25ste, een nieuw pakket met leuk, creatief en afwisselend knutselmateriaal, voor slechts €15,90 + verzendkosten van €2,90.
 • Je hebt 14 dagen bedenktijd.
 • Gratis retour.
 • Je kunt als je dat wilt een maandelijks pakket overslaan of je abonnement opzeggen.

Betaalwijze

Nadat je je aankoop hebt gedaan wordt door AfterPay in het midden van de maand een factuur verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. De e-mail bevat een link naar MyAfterPay waar je een andere betaalwijze kunt kiezen. De betaaltermijn is 14 dagen, er zijn geen factuurkosten. Bij je koop machtig je Club Creo om automatisch het abonnementsbedrag van je creditcard of betaalrekening af te schrijven zonder verdere goedkeuring. Het bedrag voor het welkomstpakket wordt meteen bij bestelling afgeschreven. Met ingang van pakket nummer 2 wordt het bedrag automatisch op de eerste van elke maand afgeschreven zolang je lid bent. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat het maandbedrag op je rekening staat. Bij je koop machtig je Club Creo om automatisch het abonnementsbedrag van je creditcard of betaalrekening af te schrijven zonder verdere goedkeuring. Het bedrag voor het welkomstpakket wordt meteen bij bestelling afgeschreven. Met ingang van pakket nummer 2 wordt het bedrag automatisch op de eerste van elke maand afgeschreven zolang je lid bent. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat het maandbedrag op je rekening staat.

Factuurgegevens

Contactgegevens

BezorgadresNB. Het afwijkende bezorgadres moet in Belgie zijn!

Een apart bezorgadres?Kies creditcard in plaats van factuur als je wilt dat het pakket wordt bezorgd op een ander adres dan jouw adres.

Creditcardgegevens

iDEAL