Krabben, kwallen en vissen van piepschuim. Creatief en leuk knutselmateriaal voor kinderen!

7 maart, 2020 | Figuren van piepschuim, Onze puzzelpakketten

Glitter en glamour uit de diepte van de zee

Met ons themapakket “Vissen van piepschuim” kun je allerlei kleurige fantasiefiguren uit de zee maken. Behalve vissen kun je grappige krabben, kwallen of inktvissen maken. Stevige folievellen worden veranderd in mooie glanzende vinnen en tule in prachtige sluiers. Die kun je dan verder versieren met glitter en pailletten in heel veel verschillende kleuren.

Karel de krab
Beschilder het lichaam en laat de verf drogen voor je verdergaat. Een tip! Plaats daarbij het stokje in een glas. Knip de poten, de klauwen en de ogen uit een vel folie en steek ze in het lichaam. Maak een slinger met lijm vast op het lichaam en strooi er wat glitter op. Leg er een vel papier onder om de glitter die er naast valt op te vangen. Lijm de pailletten vast en laat alles drogen.

Schattige Suzie
Beschilder het lichaam en laat de verf drogen voor je verdergaat. Maak een slinger met lijm vast op het lichaam en strooi er wat glitter op en laat het drogen. Knip ondertussen de vinnen en de bek uit. Maak kleine inkepingen in het lichaam en steek ze erin. Knip smalle strookjes van tule en steek die in dezelfde opening als de rugvin.

Flitsende Fanny
Beschilder het lichaam en strooi er wat glitter op terwijl de verf nog nat is. Terwijl de verf droogt knip je de vinnen en de mond uit. Steek die in het lichaam. Versier het lichaam en de vinnen met pailletten. Leg een paar dotjes lijm op de vinnen en strooi er glitter op.

Lichtzinnige Lola
Beschilder het lichaam en laat de verf drogen. Knip de vinnen uit en steek die in het lichaam. Knip lange stroken van tule voor sluiers en steek die in dezelfde openingen als de vinnen. Lijm het pailletteband en de pailletten vast.

Kobus de kwal
Beschilder het lichaam en laat de verf drogen. Bovenop het lichaam kun je met de lijm een leuk patroon maken waar je glitter op kunt strooien, laat het daarna drogen. Knip lange smalle stukjes folie en tule en steek die in het lichaam. Lijm het pailletteband en de pailletten vast.

 

Dit is nog maar een van alle hobbypakketten met leuk knutselmateriaal die je ontvangt als je lid bent van Club Creo.
Nog geen lid? Probeer dan ons populaire welkomstpakket met creatief knutselmateriaal voor kinderen van alle leeftijden.

Enkele van onze leuke speelgoeddozen

Nog geen lid van onze knutselclub?

Dan vinden wij natuurlijk dat je het moet proberen! Je krijgt leuk en creatief werk voor je kind - direct thuis.

Probeer ons welkomstpakket voor slechts 59 kr!

Het pakket bevat de populaire klei Silk Clay - waar alle kinderen dol op zijn!