Om Club Creo

Hej, kul att du hittade hit!

Club Creo är en hobbyklubb som vänder sig till alla barn som älskar att pyssla! Vår idé är att du som förälder skall få varierande, inspirerande och kreativt pyssel till ditt barn – enkelt och bekvämt – direkt hem.

Datorn, surfplattan, mobilen och tv:n har blivit en allt större del av våra barns liv. Och absolut inget fel i det, här finns otroligt mycket bra som är både utvecklande och lärorikt. Men att få vara kreativ, arbeta med händerna och skapa något eget är även det otroligt utvecklande och stimulerande. Därför vill vi vara ett komplement till all skärmtid. Alla behöver vi vara ”off-line” en stund emellanåt.

Nästan alla barn gillar att pyssla men ibland kan det vara svårt att komma på bra idéer på pyssel som känns meningsfullt. Det tar även tid att leta efter material i butik eller på nätet. Dessutom måste man ofta köpa större förpackningar än vad man behöver, vilket gör att det många gånger blir onödigt dyra inköp. Så vi tänkte hjälpa till med att förenkla för dig, genom att erbjuda kreativt pysselmaterial till bra pris – direkt hem.

Våra paket har olika teman varje gång och ditt barn kommer att få prova på allt möjligt inspirerande pyssel. Varje paket är väl genomtänkt och innehåller precis det man behöver för att kunna göra en eller flera saker helt färdiga och man behöver inte tänka på att köpa till extra material.

Vår ambition är att ditt barn, förutom ”roligt pyssel”, även skall få prova på att arbeta med olika material och tekniker. Sådant som man själv kanske inte kan, har tid eller möjlighet att experimentera med. Det kan t ex vara att jobba med textiltryck, decoupage, olika typer av måleri, sy och brodera, göra egna smycken, arbeta med gips – ja, i stort sett det mesta inom hobby. I vår blogg kommer det även att finnas inspirationstips på pyssel för vuxna. Att pyssla tillsamman är ett roligt sätt för hela familjen att umgås!

Vi som arbetar med Club Creo har på olika sätt jobbat med hobby och pyssel för barn i över 10 år. Vi samarbetar med en av nordens största leverantörer av hobbymaterial – för bästa kvalitet och inspiration.

Vi hoppas att du och ditt barn kommer att trivas med oss och tycka om våra hobbypaket. Saknar du något tema på pyssel eller om du kanske är missnöjd med något så hör gärna av dig. Vi strävar ständigt efter att bli att bli bättre och att du som kund skall känna dig nöjd.

”Vi gör det enkelt och lätt att pyssla och ha kul tillsammans!”

Årets box

Årets prenumerationsbox är ett pris som instiftats av Hittabox.se, som är Sverige största samlingssajt för boxar på prenumeration. Förutom ”Årets prenumerationsbox” utser de även vinnare i ett antal olika kategorier. Anledningen är att uppmärksamma prenumerationsboxar och i synnerhet de som presterat bäst, avseende främst innehåll och kundservice. Det är andra året Hittabox utser Årets prenumerationsbox.

Pyssliga Klubben, som nu mera heter Club Creo, hamnade på en hedrande 2.a plats i röstningen om årets bästa box! Däremot vann vi, som bästa box i två olika kategorier; ”Barn” samt ”Hobby & Kreativitet”, och det är vi otroligt stolta över.

Vi är måna om miljön!

Vi på Club Creo står etiskt starka när det gäller så väl miljö som mänskliga rättigheter. Därför samarbetar vi med en av Nordens största leverantörer av hobbymaterial. De levererar enbart produkter som följer REACH normer för bästa kvalitet och miljötänk. Reach är en förordning för Europeiska unionen, som antagits för att förbättra skyddet av miljön och människors hälsa från risker som kan förorsakas av kemikalier. Reach står för registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier.
Vår leverantör kräver även att deras underleverantörer arbetar i enlighet med internationellt erkända miniminormer för mänskliga rättigheter, arbetstagarrätt, miljö och korruption enligt FN:s Global Compact, FN:s riktlinjer för näringsliv och mänskliga rättigheter.

Pausa skärmtid med kreativt pyssel!

Prova vårt fantastiskt fina välkomstpaket fyllt med roligt och kreativt hobbymaterial.
Du får bland annat 6 olika färger av den populära leran Silk Clay. En lera som är mjuk och mycket lättarbetad och som dessutom är självtorkande. Man bara älskar den! Utöver leran får du en hel mängd annat material för att kunna göra olika typer av figurer.
Allt detta för bara 59 kr!

I vår blogg finns inspirationstips till våra olika pysselpaket

Tips på pyssel med gipsbindor!

Tips på pyssel med gipsbindor!

Pyssla roliga figurer av gipsbindor! Pyssel med gipsbindor, eller gipsbandage som det också kan kallas, är ett perfekt material om man snabbt vill se resultat på det man pysslar med. Det är dock lite kladdigt, men oj vad roligt! Det går nästa inte att sluta och...

Barn och deras kreativitet

Barn och deras kreativitet

Det sägs att ett öppet sinne är positivt för kreativiteten. Men visst frågar vi oss ibland vad kreativitet faktiskt innebär? Det är egentligen ett tämligen komplext fenomen, men i vårt vuxna liv handlar det enkelt förklarat om att ha förmågan att ta kunskap som redan...

8 tips på roligt pyssel med lera!

8 tips på roligt pyssel med lera!

Pyssel med lera är alltid lika kul! Leran som kallas Silk Clay, är en fantastiskt rolig och härlig lera, som barn i alla åldrar fullkomligt älskar – och faktiskt även vuxna. Här får du 8 tips på olika saker man kan pyssla. Allt ifrån enkla tips som passar yngre barn...

Följ oss på Instagram

Heute waren wir wieder Kreativ 🌸
Die Kids hatten wieder jede Menge Spaß 😊

#bastelnmachtglücklich #bastelnmitkindern #basteln #bastelnmachtspass #kreativität #kreativ #kreativsein #kreativmitkindern #selfmade #qualitytime #stayathome #wirbleibenzuhause #familienzeit #familytime #fantastic #glücklichseinistderweg
...

23 1

• Gårdagens påskpyssel med barnen deras mommo och moster 🥰😘🐇🐰🐣🐤🐥 ...

44 4

Heute waren wir wieder kreativ😍 freuen uns schon auf das nächste Paket ❤️ #familie #familylife #familienzeit #families #familyforever #familylove #familyfirst #familytime #familienleben #family #basteln #kreativ #kreativität #ostern #osterdeko #gemeinsamezeit #spaß #behappy #wirbleibenzuhause #toll #bastelnmitkindern #bastelnmachtglücklich ...

21 3

När gympan har sportlov blir det pyssel hemma istället 🤩


#clubcreo #pyssel #pysseltips #monster #furryart #pysslamedbarn
...

32 0

Vi på Babycard vill önska alla våra medlemmar, partner & aktörer en riktig God Jul 🎄🌟🎅🏽🤶🏽 inget hade varit möjligt utan er. ♥️ #babycard #familjekortet #förmåner #godjul #♥️ ...

18 6