Om Club Creo

Hej, kul att du hittade hit!

Club Creo är en hobbyklubb som vänder sig till alla barn som älskar att pyssla! Vår idé är att du som förälder skall få varierande, inspirerande och kreativt pyssel till ditt barn – enkelt och bekvämt – direkt hem.

Datorn, surfplattan, mobilen och tv:n har blivit en allt större del av våra barns liv. Och absolut inget fel i det, här finns otroligt mycket bra som är både utvecklande och lärorikt. Men att få vara kreativ, arbeta med händerna och skapa något eget är även det otroligt utvecklande och stimulerande. Därför vill vi vara ett komplement till all skärmtid. Alla behöver vi vara ”off-line” en stund emellanåt.

Nästan alla barn gillar att pyssla men ibland kan det vara svårt att komma på bra idéer på pyssel som känns meningsfullt. Det tar även tid att leta efter material i butik eller på nätet. Dessutom måste man ofta köpa större förpackningar än vad man behöver, vilket gör att det många gånger blir onödigt dyra inköp. Så vi tänkte hjälpa till med att förenkla för dig, genom att erbjuda kreativt pysselmaterial till bra pris – direkt hem.

Våra paket har olika teman varje gång och ditt barn kommer att få prova på allt möjligt inspirerande pyssel. Varje paket är väl genomtänkt och innehåller precis det man behöver för att kunna göra en eller flera saker helt färdiga och man behöver inte tänka på att köpa till extra material.

Vår ambition är att ditt barn, förutom ”roligt pyssel”, även skall få prova på att arbeta med olika material och tekniker. Sådant som man själv kanske inte kan, har tid eller möjlighet att experimentera med. Det kan t ex vara att jobba med textiltryck, decoupage, olika typer av måleri, sy och brodera, göra egna smycken, arbeta med gips – ja, i stort sett det mesta inom hobby. I vår blogg kommer det även att finnas inspirationstips på pyssel för vuxna. Att pyssla tillsamman är ett roligt sätt för hela familjen att umgås!

Vi som arbetar med Club Creo har på olika sätt jobbat med hobby och pyssel för barn i över 10 år. Vi samarbetar med en av nordens största leverantörer av hobbymaterial – för bästa kvalitet och inspiration.

Vi hoppas att du och ditt barn kommer att trivas med oss och tycka om våra hobbypaket. Saknar du något tema på pyssel eller om du kanske är missnöjd med något så hör gärna av dig. Vi strävar ständigt efter att bli att bli bättre och att du som kund skall känna dig nöjd.

”Vi gör det enkelt och lätt att pyssla och ha kul tillsammans!”

Årets box

Årets prenumerationsbox är ett pris som instiftats av Hittabox.se, som är Sverige största samlingssajt för boxar på prenumeration. Förutom ”Årets prenumerationsbox” utser de även vinnare i ett antal olika kategorier. Anledningen är att uppmärksamma prenumerationsboxar och i synnerhet de som presterat bäst, avseende främst innehåll och kundservice. Det är andra året Hittabox utser Årets prenumerationsbox.

Pyssliga Klubben, som nu mera heter Club Creo, hamnade på en hedrande 2.a plats i röstningen om årets bästa box! Däremot vann vi, som bästa box i två olika kategorier; ”Barn” samt ”Hobby & Kreativitet”, och det är vi otroligt stolta över.

Vi är måna om miljön!

Vi på Club Creo står etiskt starka när det gäller så väl miljö som mänskliga rättigheter. Därför samarbetar vi med en av Nordens största leverantörer av hobbymaterial. De levererar enbart produkter som följer REACH normer för bästa kvalitet och miljötänk. Reach är en förordning för Europeiska unionen, som antagits för att förbättra skyddet av miljön och människors hälsa från risker som kan förorsakas av kemikalier. Reach står för registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier.
Vår leverantör kräver även att deras underleverantörer arbetar i enlighet med internationellt erkända miniminormer för mänskliga rättigheter, arbetstagarrätt, miljö och korruption enligt FN:s Global Compact, FN:s riktlinjer för näringsliv och mänskliga rättigheter.

Pausa skärmtid med kreativt pyssel!

Prova vårt fantastiskt fina välkomstpaket fyllt med roligt och kreativt hobbymaterial.
Du får bland annat 6 olika färger av den populära leran Silk Clay. En lera som är mjuk och mycket lättarbetad och som dessutom är självtorkande. Man bara älskar den! Utöver leran får du en hel mängd annat material för att kunna göra olika typer av figurer.
Allt detta för bara 59 kr!

I vår blogg finns inspirationstips till våra olika pysselpaket

10 tips på roligt julpyssel för barn och vuxna!

10 tips på roligt julpyssel för barn och vuxna!

Att julpyssla tillsammans är mysigt! Samtidigt är det ett bra tillfälle umgås och prata. Här får du tips på en rad olika roliga julpyssel som i stort sett passar alla åldrar. En del material kanske du redan har hemma och andra kanske du behöver köpa in. Bestäm en dag...

Att pyssla med lera och bonzaitråd är kul!

Att pyssla med lera och bonzaitråd är kul!

Att pyssla med lera är alltid rolig! Man kan skapa i stort sett vad som helst. Här får du några tips på roliga figurer gjorda av leran Silk Clay tillsammans med en stomme av bonzaitråd. Den här leran är jättepopulär hos både barn och vuxna och det finns nästan inga...

8 tips på roligt julpyssel med kottar

8 tips på roligt julpyssel med kottar

Här får du 8 roliga tips på julpyssel med kottar, som passar både barn och vuxna! Avsett en dag tillsammans och gör roligt julpyssel med kottar. Planera ev. inköp i tid så att det inte fattas något när ni skall börja pyssla. Lägg undan alla mobiler, fixa lite fika och...

Följ oss på Instagram

Gör dörrskyltar med roliga figurer och budskap. Nytt pysseltema varje månad direkt hem i brevlådan 📬 ...

25 1

Härliga färger i vårt paket ”Pompom”. Nya pysselteman varje månad. ...

25 1

I vårt pysselpaket för att göra granbollar får du allt du behöver för att vara kreativ och göra roliga garnfigurer. Bara fantasin sätter gränser!
#garn #färg #barnrum #pyssla #pyssel #pysslahemma #pysseltips #barnrumsinspo #figurer #piprensare #ögon #färgglatt #pysslamera
...

34 0

Pysselpaket med olika teman kommer direkt hem till dig – ett i månaden. I vårt paket där du kan göra en färgglad mobil har du jätteroligt färgglatt material att pyssla med. #garn #färg #barnrum #pyssla #pyssel #pysslahemma #pysseltips #barnrumsinspo #mobil #papper #pärlor #färgglatt #pysslamera ...

22 0

Med vårt pysselpaket ”Krympplast”kan du till exempel skapa nyckelringar, hansband, armband, kylskåpsmagneter m.m.
#pyssel #pyssla #pysslamedbarn #prenumeration #hittabox #boxar #pysseltips #krympplast #ugn
...

22 0

Hej på dig, säger garnmasken Fluff från Club Creo. Nya temapaket med pyssel varje månad. Gå in och kolla in vår hemsida www.clubcreo.com #garn #färg #barnrum #pyssla #pyssel #pysslahemma #pysseltips #barnrumsinspo #garnboll #färgglatt #pysslamera #mask # figur ...

33 1
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.