Pysseltips inför och efter jul med hela familjen!

7 december, 2021 | DIY - För vuxna och barn

Varför julhandla när man kan använda sin egen kreativitet för att hitta årets julklapp? Här bjuder vi på tips och inspiration för att ni, och framför allt barnen, skall få ett riktig glatt och kreativt julfirande.

Do it yourself!

Självklart vill vi att våra barn redan i tidig ålder skall lära sig hur man fixar, trixar och bygger upp kreativa kunskaper som de kan bära med sig resten av livet. DIY-principen bygger upp ett starkt självförtroende hos barnen genom att tillverka något på egen hand som de dessutom kan fortsätta leka med när pysslandet är avklarat, alternativt ge bort som julklapp. Att hitta på pyssliga aktiviteter med barnen är även ett perfekt sätt för familjen att hålla sig sysselsatt under inför jul och under mellandagar innan skolan drar igång igen.

Tight om tid för att fixa inför jul? Inga problem!

Jultiden ger barnen möjligheten, ihop med dig som förälder, att skapa något fint som småttingarna med stolthet kan ge bort till ännu stoltare mor och far-föräldrar, andra släktingar eller vänner. Tips på pyssel ni kan göra ihop inför jul är att exempelvis binda er alldeles egna julkrans för att liva upp julstämningen där hemma och ge tomten ett rejält varmt välkommande när han kommer på besök. När man låter fantasin flöda så finns det även en hel del olika saker att skapa på egen hand under jultiden som adventsstjärnor, julgransdekorationer, tomtedockor och mycket mer!

Håll igång pysselaktiviteterna i hemmet!

Vill ni fortsätta med hemmapyssel när julen är över? Med vår prenumeration får ni hem ett nytt pysselpaket direkt till dörren varje månad för att hålla igång kreativiteten inom och utanför hemmet. Startpaketet levereras inom 10 dagar från och med att man prenumererar. Utöver pysselinstruktionerna som kommer med paketen så kan ni alltid hämta inspiration från våra medlemmars pysselbilder. Ifall ni själva vill dela med er av era kreativa påhitt så använder ni hashtaggen #clubcreo på Instagram för att visa upp era magiska verk.

Några av våra roliga pysselboxar

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!