10 tips på Halloweenpyssel

9 september, 2019 | Halloween, Våra pysselpaket

10 pysseltips inför Halloween – för både barn och vuxna

Club Creos paket med Halloweenpyssel innehåller massor av roligt hobbymaterial som du kan göra läskiga dekorationer av. Skall du kanske ha kalas på Halloween? Då kan du pyssla ihop en spöklik dukning av fladdermöss, spindlar, spindelväv, döskallar och girlanger. De kommer att bli succé! Här får du några olika tips på Halloweenpyssel som är enkla att göra.

1  Pyssla pumpor, döskallar, fladdermöss och spöken av kartong, stickers och piprensare.

2  Buuuuu! Av träklämmor som du klär med leran Silk Clay kan du göra olika roliga Halloweenfigurer. Av kartong och piprenssare kan du pyssla ihop en skum spindel.

3  Av konservburkar kan du göra läskiga Halloweenspöken. Måla konservburken vit och rita mun och ögon med svart tusch (vattenfast om den skall hänga ute). Riv långa remsor av vitt tyg, t ex från ett lakan eller örngott. Tejpa fast dem på burkens insida.

4  Girlanger är både roliga och enkla att göra. Det du behöver är snöre, kraftigt papper och lim. Klipp ut fladdermöss och limma ihop dem två och två med snöret emellan. Här hittar du en mall på fladdermus.

5  Har du ett gammalt påskägg liggandes kan du måla om det till ett kul spöke. Använd ägget som en skål med lock. En kul dekoration till Halloween-dukningen.

Halloweenpyssel i form av en fladdermus gör du enkelt av en toarulle som du målar svart. Av färgad kartong klipper du till vingar och tänder. 

7  Gör egna läskiga masker till ”Bus eller godis” på Halloween. Vad vill du vara? En mystisk katt, en fladdermus eller en läskig pumpa? Här finns mallar till maskerna.

8  Av pappersmuggar kan du göra roliga Halloweenhattar. Måla motiv som fladdermus, pumpa och spöke.

9  Att göra en girlang av spöken blir en kul dekoration på Halloween. Limma ihop spökena två och två med snöret emellan.  Mall hittar du här.

10  Pumpor är ju fina som de är men det är rätt kul att måla dem också.

Läskigt Halloweenpyssel för barn i alla åldrar!

Prova vårt roliga och kreativa barnpyssel för bara 59 kr!
Pssst!  Beställ innan den 2:e oktober så hinner du få hem höstens Halloween-paket!

Julpyssel? Spana in våra 8 Tips på pyssel med kottar!

 

Några av våra roliga pysselboxar

Sveriges bästa barnbox

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!