Kreativt och roligt pyssel med papper!

27 februari, 2019 | Bygg hus av kartong, Våra pysselpaket

Pyssel med papper är alltid en rolig aktivitet.

Av materialet från vår pysselbox ”Bygg en by” får man skapa en egen liten by av hus i olika storlekar. Husen är av vit kartong som man viker ihop själv. Man ritar och färglägger dem med tuschpennor i olika färger. Av glasspinnar kan man göra staket, stege, bord, stolar ramar eller något annat kul. De mönstrade papperna som tillhör kan man använda till allt möjligt.

Pyssla tillsammans!

Av det här paketinnehållet kan man vara många och pyssla samtidigt. Avsett ett par timmar och pyssla tillsammans hela familjen. Här kan alla få göra ett eget litet hus. Utmana dina barn i pyssel med papper. Vem är mest påhittig och kreativ? Vi tror det blir barnet. 

Viktigast är att ha roligt!

Oavsett vem det blir, så är det viktigaste att man har haft en kul stund tillsammans. Att sedan se sitt/sina barns stolta ansikten över vad de har skapa blir man ju extra glad av.

Är du inte medlem i Club Creo ännu, så tycker vi naturligtvis att du skall prova. Vårt välkomstpaket för bara 59 kr, som är fyllt med roligt pyssel, som passar alla åldrar. Dessutom får du boxen direkt hem i brevlådan! Väldigt smidigt och bekvämt.

Några av våra roliga pysselboxar

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!