Skapa ditt eget namn med bokstäver av lera

12 september, 2018 | Lera, gips och frigolit, Skapa figurer av lera, Våra pysselpaket

Gör en rolig dörrskylt med ditt eget namn på

En kul grej du kan göra av leran Silk Clay är en skylt till ditt rum, med ditt namn på. Att limma fast bokstäverna på en träbit, som vi har gjort, blir väldigt fint. Du kan leta efter en platt gammal träbit i skogen, drivved från en strand om du bor nära vatten eller bara en liten bit från en vanlig planka går ju alldeles utmärkt. Den kan du ju faktiskt måla om du vill. En bit hård kartong går ju naturligtvis också utmärkt att göra en skylt med ditt namn på.

Gör bokstäverna av lera i olika färger

Bokstävernas storlek beror på hur stor din trä- eller kartongbit är. Det blir fint om man gör bokstäverna i olika färger och dekorerar dem med små detaljer av andra färger av leran. Om du får lov att hänga upp skylten på din dörr gör du två hål på skylten som du kan trä ett snöre igenom. Snöret kan du fästa med häftstift i överkante på dörren.

Silk Clay – alla barns favoritlera!

Material till att göra olika fina bokstäver av lera finns i vårt populära välkomstpaket. Paketet är fyllt med flera härliga färger av leran Silk Clay – alla barns favoritlera! Förutom leran finns det dessutom en hel mängd annat kul pyssel i paketet. Vill man inte göra bokstäver kan man göra massor med andra roliga saker av leran.

Några av våra roliga pysselboxar

Sveriges bästa barnbox

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!