Pyssliga Klubben heter numera Club Creo

14 juni, 2018 | Information

I höstas startade vi Pyssliga Klubben som en test, med fem olika pysselpaket, för att se om konceptet var gångbart. Nu har det gått över all förväntan och klubben har blivit en enorm succé!

Det innebär att vi kommer att satsa fullt ut med ännu fler spännande, roliga och kreativa pysselpaket framöver, och nu under det mer internationella namnet; Club Creo. Vi är så glada att få hjälpa er att pyssla!

Pyssliga Klubbens framgång firades med ”Namnbytestårta” och vi är jätteglada över att ha kunnat hjälpa och få fortsätta att hjälpa fler föräldrar att hitta tid för gemenskap och kreativa skapande stunder. Pysslandet fortsätter som vanligt!

Ingenting i upplägget från pyssliga klubben är annorlunda, vi har helt enkelt bara bytt namn och arbetat fram en ny hemsida som ska ge bättre och bättre kundupplevelse och värde till våra befintliga och kommande kunder.

Glada kunders ord

”Hjälpte oss att börja pyssla igen, innan har vi inte haft koll på vad vi ska köpa eller hur man ska göra. Superbra!” – Erika S – Gävle”Våra barn och deras barnbarn älskar sina pysselpaket, klockren produkt!” – Gunnar H – Göteborg”Jättekul paket! Båda våra barn har älskat varje paket vi fått och funkar riktigt bra att få dom att slita sig från tv och göra grejer ihop istället” – Fredrik G – Laholm

Några av våra roliga pysselboxar

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!