Kreativt barnpyssel från Club Creo!

21 februari, 2019 | Figurer i frigolit, Våra pysselpaket

Med Club Creo får du roligt och kreativt barnpyssel, enkelt och bekvämt, direkt hem!

Club Creos pysselboxar innehåller allt möjligt roligt och stimulerande pyssel till ditt barn. Varje box har olika teman för att det skall bli så stor variation möjligt och att man inte skall tröttna. Det kan till exempel vara pysselteman som att göra en egen fin drömfångare, roliga saker av lera eller skojiga dörrskyltar till sitt rum. Andra teman kan vara att skapa figurer av krympplast, göra färgglada pompoms av garn och väldigt mycket annat roligt och kreativt pyssel för barn.

Förutom pysselmaterialet finns det alltid med en steg-för-steg-beskrivning, som visar vad man kan göra med materialet, om man behöver lite hjälp på traven. Dessutom har vi extra tips och idéer regelbundet här i bloggen. Man behöver alltså aldrig känna att man ”kör fast” och inte vet hur eller vad man skall göra med innehållet.

Kreativt pyssel som passar alla åldrar!

Varje paket har stort utrymme för kreativitet och variationsmöjligheter. Därför passar våra pysselboxar i stort sett alla åldrar. Man kan alltså pyssla både enkla och lite svårare saker av materialet, beroende på hur gammal man är.

Kort sagt är Club Creo ett smart och bekvämt sätta att få kreativt barnpyssel direkt hem i brevlåda! Varför inte passa på att prova vårt välkomstpaket som framför allt innehåller den populära leran Silk Clay? Alla barns favoritlera! Du kan läsa mer om välkomstpaketet här.

Några av våra roliga pysselboxar

Sveriges bästa barnbox

Är du inte medlem i vår pysselklubb ännu?

Då tycker vi självklart att du ska prova! Du får roligt och kreativt pyssel till ditt barn — direkt hem.

Prova vårt kreativa välkomstpaket för bara 59:-

Paketet innehåller bland annat den populära leran Silk Clay – som alla barn bara älskar!